Anmeldelse af Cafe Zorro

(Review in Danish of the Copenhagen Cafe Zorro)

 

Anmeldelse af Café Zorro Burgerklubben havde denne dejlige solbeskinnede lørdag valgt at sætte kursen imod Nørrebro for at teste Café Zorro’s burgerudvalg. Enkelte medlemmer var meget hårdt ramt af tømmermænd, men alle syv var klar til at test spise sig igennem Zorro’s udvalg af 9 forskellige burgere.

Følgende personer og burgers var tilstede: Jakob Rasmussen – Jagtburger Morten T. Walther – Klods Hans, Rasmus Kobbersmed – Bonderøven Mads Blaabjerg Uhre – Klods Hans Casper Heiselberg – Jagtburger Jakob Bollerup – Bonderøven

Betjeningen i den halv tomme café var ganske fin, der blev hurtigt bestilt colaer til de ramte og menu kortene blev gransket. Der blev igen diskuteret om en bestemt burger skulle vælges, eller om der skulle test flest mulige burgere. Da vi ikke kunne enes om en burger og ingen havde lyst til tofu burgeren blev der bestemt at der var frit valg fra kortet. Burgerne blev bestilt og ankom ikke lang tid efter.

Førstehåndsindtrykket var ganske udmærket. Stor café burger, godt med grønt og en pæn bolle. Menukortets stjerne, bonderøven, med grillet og marineret lammekød og stegt rösti i stedet for overbolle så dog en smule forkølet ud uden overbollen. Lad det blive sagt med det samme, bonderøven var (som på TV) ikke nogen succes! Der har nok ikke været meget af det ellers fine lammekød tilbage ude bagved, for de to bonderøven burgere blev serveret med så lidt kød på, at burgeren endte op med at blive bolle + salat + rösti, en ikke særlig god kombo.

De øvrige burgere fik lidt blandede kommentarer med på vejen, men alt i alt var det en god standard Café burger de serverede. Brødet var over standard – Sprød og blød, bøffen under – Well done og uden så meget smag og alt det andet helt standard. Kartoflerne der hørte med til burgeren var nogle slatne kedelige ovn kartofler som på ingen måde kan måle sig med selv de billigste pommes fra netto.

Café Zorro servere Café burgere til en ok pris, hvis det ikke var for lamme fadæsen og de dårlige kartofler havde de ligget lige til en middel karakter, men det trækker en del ned at alle burgerne ikke kunne levere samme ”niveau”.