Hache

(Review of Hache Gourmet Burger restaurant in Copenhagen)
Sted
: Hache

Dato: 14. September 2011 18:30

Haché – Gourmet Burgers” står der på skiltet foran restauranten i Rømersgade tæt på Nørreport station. Burgerklubben var taget på udflugt. Dog i et mindre format, da der var afbud fra Jakob Bollerup, mens Rasmus Lund var taget på inspirationstur til Singapore.

Følgende personer og burgers var tilstede:
Jakob Rasmussen – BBQ Burger
Morten T. Walther – Bacon & Cheese Burger
Rasmus Kobbersmed – Bøfsandwich
Mads Blaabjerg Uhre – Haché Special
Casper Heiselberg – Haché Special
Tilsat pommes fritter, løgringe og diverse dips.

Modtagelsen på restauranten var virkelig behagelig og god. Da flertallet ankom på samme tid blev de budt velkommen og straks tilbudt drikkevarer. Dette gentog sig da de to resterende medlemmer bød sig til et par øjeblikke senere. Drikkevarerne blev hurtigt skænket og menukortet inspiceret.
Det blev diskuteret om vi skulle vælge samme burger alle sammen eller om det var op til en selv. Efter nogle diskussioner, skænderier og ikke mindst seriøse forhandlinger om dette spørgsmål blev det slået fast at vi frit kunne vælge burger ud fra menuen for at give et bedre helhedsbillede af restaurantens udbud.
Restaurantens skæbne lå dermed plantet i de tidligere nævnte burgers og tilbehør.

Fælles for alles burger var en lidt skuffende tilberedning. Ved bestilling blev de alle bestilt som medium, men ved ankomst var de alle godt well done, hvilket var en slem skuffelse. Nuvel, vi gik i krig med burgerne og tog os ikke mindst vældig godt af det lækre tilbehør i sprøde onion rings og virkelig lækre pommes frites, som af flere repræsentanter blev modtaget med stor ros til følge. Ligeledes skuffede dippen ikke. Her blev specielt bbqmayo’en og hvidløgsmayoen nævnt flere gange som de store vindere. Det blev også noteret at der blev brugt Heinz tomatketchup, hvilket var et stort plus hos flere.

Det blev hos Walther noteret at baconen var af helt formidabel karakter, og flere hæftede sig også ved de meget friske råvarer, som tog sig an i de forskellige burgers.
Tilgengæld var der ikke meget jubel over underbollen, som flere repræsentanter oplevede nærmest blev mast til ukendelighed under den kompakte bøf, som altså ikke var den store stemmesluger denne gang. Dog var alle enige om at bollen i sig selv var lækker.

Der var travlt på Haché denne aften. Alle borde var stortset fyldt op og der var godt gang i take-away servicen, som restauranten tilbyder. Men dette hæmmede bestemt ikke servicen som var virkelig god og behagelig. Specielt den fine velkomst og de hurtige drikkevarer blev fremhævet af flere som et virkelig godt plus. Udvalget af drikkevarer, herunder Kronenbourg, jacobsen øl og ikke mindst Coca Cola var heller ikke noget at klage over.
Aftenen sluttede med en virkelig lækker utraditionel dessert med inspiration i Skotland. Friturestegte marsbars, som blev serveret med en skål is. Desserten var virkelig lækker og kan bestemt anbefales, selvom den nok skal spises i moderate mængder. Det skal dog nævnes at den lækre dessert selvfølgelig ikke har nogen indflydelse på bedømmelsen af burgeren.

Alt i alt var besøget på Haché dermed en succes. Oplevelsen var virkelig god og i betragtning af hele burgerklubbens uddannelsesmæssige baggrund indenfor servicemanagement, så var der især plusser til betjeningen, mens vi ikke var så heldige med bøffen denne gang. Forhåbentlig er dette dog en sjældenhed på denne restaurant som netop lever af at servere lækre burgers.